![]() |
Ні, в ЗУ ""Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" ця відпустка визначена як ПІЛЬГА і КОМПЕНСАЦІЯ.
Отже, немає підстав вважати щорічними відпустки, які надаються особам, віднесеним до категорії 1 та 2, відповідно до статей 20 та 21 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" їх слід відносити до інших видів відпусток, установлених законодавством (частина друга статті 4 Закону України "Про відпустки"). |
Дякую, Ви мені дуже допомогли!! res
|
:boast: :handshake:
|
Хочу обратиться с таким вопросом. Когда-то читала на здесь на форуме обсуждения, что при увольнении выплачивается компенсация за дни неиспользованнОГО ежегоднОГО отпуска, а не неиспользованнЫХ отпусков. Приводили пример судебного решения, согласно которому бухгалтер предприятия, расчитавший очень большую сумму компенсации был оштрафован, т.к. нужно было выплатить только за посл.год, а не за все. Хочу уточнить все таки, как правильно считать: за все годы или только за последний!
|
ЗА ВСЕ !!!
Я - ЗА (все) ! :wink: |
Цитата:
|
компенсация за отпуск
часть 1 ст.. 24 Закона об отпусках - в случае увольнения выплачиваетсмя компенсация ЗА ВСЕ неиспользолванные ежегодные отпуска
|
Цитата:
|
Re: компенсация за отпуск
Цитата:
відпустки У разі звільнення працівника йому виплачується грошова компенсація за всі не використані ним дні щорічнОЇ відпусткИ, а також додаткової відпустки працівникам, які мають дітей. |
Ребята, ну обсуждали жеж уже ж :eek: :eek: :eek:
Чего пилить опилки ? ЗА ВСЕ... ЗА ВСЕ... ЗА ВСЕ... |
Часовой пояс GMT +3, время: 00:52. |