![]() |
Не можу не відгукнутись на таку подію.
Анатолію, сердечно поздоровляю! res Нехай душа твоя ніколи не старіє, В домівці щоб завжди були і хліб і сіль, Своїм теплом тебе хай сонце гріє Слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, Без чого не складається життя, Любов, здоров’я, щастя, дружба Та вічна нестаріюча душа. Живи нічого не боясь, Здоров'я щоб не убувало, І щоб за пазухой завжди Був чималенький кусок сала. http://i.smiles2k.net/big_smiles/003.gif |
|
Анатолий, ну слов нет, честно, Вы - просто лучший!
И это... короче - :greet: Извините за скупость речи, всех благ, денег побольше, ну и самое главное - здоровья и радости побольше в жизни! |
Анатоліє!
І я Вас щиро вітаю з Днем Варення! Нехай Вас рідні люблять, друзі та колеги поважають, а керівники високооплачують! Гарного Вам настрою! :flower::kiss2: |
Шановний Анатоліє!
Напевне як і всі учасники HR-Liga від щирого серця хочу Вас привітати. Здоровя Вам і вашій сімї, матеріального достатку, і багато радості. Святкуйте!!!!! |
Присоединяюсь ко всем поздравлениям.
:greet: Желаю счастья и спокойствия души! |
Поздравляю!!!!!!!
Много-много радости, тепла, интереса и красоты!!!! :) :flower2: |
и я тоже присоединяюсь ко всем всем поздравлениям и желаю здоровья столько, чтобы можно было даже делиться))
|
Вітаю!!! Думаю, більшість форумчан підвердить, що форум виграв від того, що така чудова людина і професіонал тут з нами!!! Бажаю хороших новин і вдалих починань.
|
Анатолий! Как приятно Вас поздравить с таким событием! Крепкого Вам здоровья, удачи во всём, мира, гармонии, любви! УРА-А-А-А.... :)
|
Часовой пояс GMT +3, время: 05:24. |