Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Нормирование и оплата труда (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   З/п ниже минимальной (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=6850)

Anna_Tyutyunnik 10.11.2009 16:19

Цитата:

Сообщение от Татьяна К. (Сообщение 79278)
Накази про зміну ШР є наказами з основної діяльності, в них Ви ж не вказуєте поіменно працівників, яким підвищуєте ЗП.

Це дійсно так.
Цитата:

Сообщение от Татьяна К. (Сообщение 79278)
Отже, повинні бути ще й накази по особовому складу про зміну посадових окладів конкретним працівникам, з якими останні і повинні ознайомитися.:bow:

Дякую, що підкорректували.

Вік живи - вік учись ... :read:

Annaz 11.11.2009 09:11

Добрый день коллеги!

У меня вопрос: нужно ли повышать мин заработную плату в штаном расписании, если девушка ушла в декрет, а на эту должность мы ни кого брать не будем. Или можно оставить прежнюю.
Спасибо за ответ!!!

Татьяна К. 11.11.2009 09:35

Ви ж підвищуєте мінімальну ЗП в цілому по підприємстві, посилаючись на відповідний наказ щодо змін у держбюджеті 2009 р. Новий розмір пос. окладу Вам погоди не зробить, оскільки він не буде виплачуватись, але його наявність підтвердить виконання вищезазначеного наказу, наприклад, для перевіряючих.:bow:

Iren@ 11.11.2009 09:37

У ШР відображають посадові оклади, а не заробітну плату. Посадові оклади зазначають у ШР по посадах, а не по прізвищах працівників; тобто якщо є посада - лаборант, то незалежно, чи вона вакантна, чи зайнята, чи працівник є, чи у "декреті" - у ШР за будь-якою посадою посадовий оклад не може бути меншим за мінімальний рівень зп, встановлений державою.

Annaz 11.11.2009 09:42

Спасибо коллеги за ответы!!!!

Натасик 11.11.2009 11:57

Цитата:

Сообщение от Annaz (Сообщение 79383)
Добрый день коллеги!

У меня вопрос: нужно ли повышать мин заработную плату в штаном расписании, если девушка ушла в декрет, а на эту должность мы ни кого брать не будем. Или можно оставить прежнюю.
Спасибо за ответ!!!

Насколько я помню, вакансию нужно закрыть в течении месяца, если нет, то вы должны будете сообщить об открытой вакансии в Центр занятости.

Annaz 11.11.2009 13:05

Цитата:

Сообщение от Натасик (Сообщение 79423)
Насколько я помню, вакансию нужно закрыть в течении месяца, если нет, то вы должны будете сообщить об открытой вакансии в Центр занятости.

Я в этом не уверена..хотя...
Кто может точно сказать так ли это???

tanOK 11.11.2009 14:03

Цитата:

Форма отчетности 3-ПН подается в случае наличии вакансий. Срок подачи отчета указан на самом бланке.

Татьяна К. 11.11.2009 14:25

Цитата:

Давайте не забувати, що мова не йде про звільнення! Ми говоримо про відпустку, хоча й довготривалу, а отже, по великому рахунку, вакансія зайнята.:boast:

Annaz 11.11.2009 15:01

Цитата:

Сообщение от Татьяна К. (Сообщение 79452)
Давайте не забувати, що мова не йде про звільнення! Ми говоримо про відпустку, хоча й довготривалу, а отже, по великому рахунку, вакансія зайнята.:boast:

Полностью поддерживаю!!!!!

Часовой пояс GMT +3, время: 22:56.