![]() |
Можно, я схожу :drag: ?..
А то что-то уже голова не варит совершенно...:? |
Тока - быренько!
Туда и назад!:D |
Цитата:
|
Кстати, пока я курил, наш редактор прислала мне адрес ДК003:2005 на нашем портале:
http://hrliga.com/index.php?module=n...op=view&id=346 Спасибо, Юлия ! :flower::smile100: ПОЛЬЗУЙТЕСЬ !!!:read: Ищите, дополняйте, приводите в соответствие ! |
Спасибо огромное за помощь!
|
после перекура... :)
Цитата:
1229.7 Начальник торгового (торгівельного) відділу (Торгівля та громадське харчування) 1229.7 Начальник відділу постачання (Торгівля та громадське харчування) 1229.7 Керівник торгової групи 1475.4 Менеджер (управитель) з логістики відділу логістики Курсивом выделены уточнения, дополнения... |
Благодаря Вам и Юлии я уже справилась с этой задачей, но все равно ОГРОМНОЕ Вам спасибо за то, что потратили на меня время :)
|
Цитата:
Сейчас, летом, она не так дорогА... |
Допоможіть будь-ласка визначити посаду. Людина повинна відповідати за збереження матеріальних цінностей у непрацюючому цеху (в іншому районі), а також за зняття показників лічильників. При цьому директор хоче, щоб це була робоча посада і заробітна плата при цьому була мінімальною. Не можу знайти підходящої назви у класифікаторі. :dont know:
|
Охоронник, сторож...
|
Часовой пояс GMT +3, время: 23:59. |