![]() |
Можно ли принять человека совместителем, если он больше нигде не работает?
Мне поставлена задача принять девушку совместителем на должность переводчика. Количество людей на предприятии лимитировано по понятным причинам, "лишнюю" штатную единицу вводить нельзя. Но она - фрилансер и больше нигде не работает. Она будет в основном работать дома, приходить на работу по мере надобности, а т.ж. ездить в загранкомандировки. Вот в этих командировках и загвоздка - я думаю, что по договору подряда принимать не подходит в нашем случае. Да и начальство настаивает на совместительстве.
Внимание вопрос ))): Как быть, если мы - ее единственные работодатели, а нам надо оформить ее как совместителя? |
Так "сумісництво" - це також штатна одиниця! Просто введіть, скажімо, 0,25 штатної одиниці перекладача, проставте "мінімалку", оформіть як основного працівника і платіть копійки.
|
Ніяк не можу зрозуміти, чому саме прийняти СУМІСНИКОМ, в чому хитрість Вашого керівництва?????
А чому не прийняти, так як запропоновано в попередньому пості?:?:?:?:?:? Відкрийте таємницю...? |
Цитата:
|
Цитата:
Я думаю, можна розглянути варіант з укладенням договору підряду про виконання робіт, а оплату відряджень включати в суму винагороди. |
:good::thumbs up::bravo:
|
Цитата:
Цитата:
|
А Ви спробуйте запитати саме керівництво? можливо вони Вам дохідливо пояснять:lol::lol::lol::lol::lol:
|
Цитата:
|
Цитата:
Позаштатний працівник-працівник, чиєї посади немає в штатному розписі. А письмовий трудовий договір укладається зг. ст. 24 КЗпП України п.4 на вимогу працівника. |
Часовой пояс GMT +3, время: 15:51. |