Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Приказы. Трудовые книжки (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Журнал реєстрації наказів по особовому складу (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=4310)

Молли 25.09.2008 13:15

Я ніде не шукала, Главбух сказала - "есть котнакт" - значит, "будем есть контакт".

anatol_ua 25.09.2008 14:59

Если такой журнал зачем-то нужен, то никто не запретит его иметь !!!
Лично мне не приходилось сталкиваться с необходимостью ведения такого журнала, поэтому никто меня и не заставит его иметь :D

Iren@ 25.09.2008 15:10

В мене графи такі:
№// ПІБ// дата подачі до кадр.служби л/н // Серія № л/н // Період непрацездатності// Найменування лік.закладу, що видав л/н.

Мені навіть дивно, що хтось не веде такий журнал, дуже корисний.
Особливо без нього не можна обійтись, якщо підприємство велике: наприклад, коли представник комісії по соц.страху ставить в журналі дату отримання, підпис і к-сть одержаних у ВК л/н, з метою уникнення конфліктів хто - кому - коли віддав і чому вчасно не оплатили, наприклад.

dvs57 25.09.2008 17:33

У нас, як в армії, перевірка за перевіркою. Ось і зараз також (ніколи й на форум заглянути). :lol:
Буває, що в складі „перевіряючих” є медик, тоді йому того журнала в руки (разом з іншою документацією), - хай „перевіряє”
Згоден, якщо нема потреби в такому журналі, то навіщо його вести.
А все ж, буває, коли й собі знадобиться щось уточнити.

ROMASHKA30 15.04.2009 15:18

господа, подскажите, плиз. Я тоже веду "Журнал реєстрації наказів" по личному составу. Но в нем нет таких граф как "ким написаний" и "кому направлено копію наказу". Вместо этих 2 граф "Дата отримання" и "Підпис отримуючого". Ошибка ли это? Спасибо.

Света 16.04.2009 09:25

Цитата:

Сообщение от ROMASHKA30 (Сообщение 60750)
господа, подскажите, плиз. Я тоже веду "Журнал реєстрації наказів" по личному составу. Но в нем нет таких граф как "ким написаний" и "кому направлено копію наказу". Вместо этих 2 граф "Дата отримання" и "Підпис отримуючого". Ошибка ли это? Спасибо.

как уже писалось допускается только такая форма журнала регистрации приказов
- номер приказа (распоряжения). Нумерация осуществляется с 1 января по 31 декабря текущего года;
- дата регистрации;
- краткое содержание;
- кем подписан (фамилия, инициалы);
- кому направлен (объявлен под расписку).

Solnuwko 27.04.2009 11:50

Підкажіть будь-ласка.У мене на підприємстві дуже складна ситуація, втому розумінні, що головний офіс знаходиться в одному місті а працівники нашого підприємства працюють в різних областях України.Тобто на місцях немає кадровиків які б могли гарно оформити працівника.І це робиться в головному офісі.Я розписала усе для того щоб стало зрозуміло що є проблема з підписанням журналу реєстрації наказів де мають ставити підпис працівники з ознайомлення наказу.Чи не буде достатньо в цьому випадку те що працівник підписує сам наказ, бо дуже накладним є те, щоб розсилати журнал реєстрації по областях.Як мені бути:(
Може в когось подібна ситуація,допоможіть!!!!

Света 11.05.2009 15:45

Цитата:

Сообщение от Solnuwko (Сообщение 61221)
Підкажіть будь-ласка.У мене на підприємстві дуже складна ситуація, втому розумінні, що головний офіс знаходиться в одному місті а працівники нашого підприємства працюють в різних областях України.Тобто на місцях немає кадровиків які б могли гарно оформити працівника.І це робиться в головному офісі.Я розписала усе для того щоб стало зрозуміло що є проблема з підписанням журналу реєстрації наказів де мають ставити підпис працівники з ознайомлення наказу.Чи не буде достатньо в цьому випадку те що працівник підписує сам наказ, бо дуже накладним є те, щоб розсилати журнал реєстрації по областях.Як мені бути:(
Може в когось подібна ситуація,допоможіть!!!!

я ознакамливаю работников на самом приказе, с задней сороны там где и визы

Askim_Elena 08.11.2011 13:30

подскажите

У нас на предприятии нет кадровой службы, помогите разобраться. А я новенькая в этом деле. В журналах (больничных, личного состава, по предприятию) после окончания года нужно как то итожить?

Mardge 08.11.2011 13:34

Цитата:

Сообщение от Askim_Elena (Сообщение 155560)
нужно как то итожить?

Простите, что делать? :reverie:

Часовой пояс GMT +3, время: 15:58.