Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Прием на работу. Испытательный срок (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=64)
-   -   Переведення працівника (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=21675)

rombika 19.08.2019 11:02

Цитата:

Сообщение от Andry (Сообщение 238009)
Ви усіх заплутали

Мабуть ще до мене неправильно брали на роботу. Людина підписала трудовий договір безстроковий так там написано. Але вона робить без трудової книжки. І в звіті до дфс він подавався як прийнятий без трудової книги. Що робити?

Andry 19.08.2019 11:28

Цитата:

Сообщение от rombika (Сообщение 238012)
Мабуть ще до мене неправильно брали на роботу. Людина підписала трудовий договір безстроковий так там написано

А наказ про прийом на роботу видавався? Що написано в наказі?
Адже якщо направляли звіт у ДФС, там в графі 7 потрібно було вказати номер наказу чи розпорядження про прийняття на роботу. Що вказано в графі 7?

Цитата:

Але вона робить без трудової книжки. І в звіті до дфс він подавався як прийнятий без трудової книги. Що робити?

Якщо працівник в звіті до ДФС подавався, як найманий працівник без трудової книжки, то він фактично є сумісником.
Тому ви повинні звільнити його з роботи за сумісництвом і після цього прийняти на основну роботу вже з трудовою книжкою, і знову направити звіт у ДФС, лише тепер в графі 4 ви вкажете категорію 1 ( найманий працівник з трудовою книжкою)

Мотя 19.08.2019 11:49

Цитата:

Сообщение от Andry (Сообщение 238013)
він фактично є сумісником.

Да.
Но! Только, если он писал в заявлении :Прошу Вас принять меня на работу по совместительству (или подобная формулировка, но именно - совместительство должно быть указано в заявлении)....верно?
Если не писал такого, то никакого совместительства нет.:dont know:
Цитата:

Але вона робить без трудової книжки.

Мне кажется, что гражданин работает неофициально или по договору ГПХ....:reverie:
Поэтому и возник вопрос о пенсии....

eloissa 19.08.2019 12:26

Цитата:

Сообщение от Мотя (Сообщение 238014)
Мне кажется, что гражданин работает неофициально или по договору ГПХ....:reverie:
Поэтому и возник вопрос о пенсии....

Вот и мне так кажется... но ведь подавали в ДФС, значит, как минимум, по договору ГПХ

Andry 19.08.2019 12:56

Цитата:

Сообщение от eloissa (Сообщение 238015)
Вот и мне так кажется... но ведь подавали в ДФС, значит, как минимум по договору ГПХ

Давайте все же не будем спешить, дождемся ответа.
Хотя, конечно, вполне может быть и такое, что автор вопроса элементарно не разбирается в терминологии, именуя гражданско-правовой договор трудовым

rombika 19.08.2019 13:01

Цитата:

Вот и мне так кажется... но ведь подавали в ДФС, значит, как минимум по договору ГПХ

До моне робило дві жінки по 2 місяці вони байдикували тому і їх звільнили. Людина прийнята по безстроковому трудовому договорі сам читав. В наказі указано прийнятий по трудовому договорі. Але в звіті дфс аказано шо людина робить без трудової, вона в нього на руках. Що робити звільняти і брати заново і в звіті подати як основне місце роботи?

Цитата:

Вот и мне так кажется... но ведь подавали в ДФС, значит, как минимум, по договору ГПХ

Цитата:

Сообщение от Andry (Сообщение 238017)
вполне может быть и такое, что автор вопроса элементарно не разбирается в терминологии, именуя гражданско-правовой договор трудовым

Ні написано трудовий договір безстроковий

eloissa 19.08.2019 13:06

Цитата:

Сообщение от rombika (Сообщение 238019)
Людина прийнята по безстроковому трудовому договорі сам читав. В наказі указано прийнятий по трудовому договорі. Але в звіті дфс аказано шо людина робить без трудової, вона в нього на руках.

Почему??? у нас нет такой формы трудоустройства)))
Или у человека трудовая книжка где-то еще по основному месту работы, или это вообще не трудовой договор. Не может быть официальное трудоустройство по основному месту работы, но без трудовой книжки

Andry 19.08.2019 13:16

Цитата:

До моне робило дві жінки по 2 місяці вони байдикували тому і їх звільнили. Людина прийнята по безстроковому трудовому договорі сам читав. В наказі указано прийнятий по трудовому договорі

Немає абсолютно ніякої різниці, хто, як і скільки до вас працював - на якість відповіді це жожним чином не впливає.
Але попрохав вас навести тут точну формуліровку наказу про приняття на роботу цього працівника, а ви пропустили моє прохання між вух.
Тому наполегливо прошу ще раз: напишіть дослівно усе, що написано в наказі про прийняття цього працівника на роботу - кожне слово, кожну цифру і кожну букву (за винятком особистих даних працівника).
Також, як слушно зазначила Мотя, я хотів би знати, що саме написано у його заяві про прийом на роботу - мабуть була усе ж хоча б якась підстава, щоб його прийняли на роботу без трудової книжки.

Цитата:

Але в звіті дфс аказано шо людина робить без трудової, вона в нього на руках.

В якій саме графі звіту міститься ця інформація?
У звіті не може бути вказано "шо людина робить без трудової, вона в нього на руках", не уводьте нас в оману :)
Цитата:

Що робити звільняти і брати заново і в звіті подати як основне місце роботи?

Я вже вам відповів на це питання:
Цитата:

Якщо працівник в звіті до ДФС подавався, як найманий працівник без трудової книжки, то він фактично є сумісником.
Тому ви повинні звільнити його з роботи за сумісництвом і після цього прийняти на основну роботу вже з трудовою книжкою, і знову направити звіт у ДФС, лише тепер в графі 4 ви вкажете категорію 1 ( найманий працівник з трудовою книжкою)
Але можливі нюанси, саме тому я попросив вас вказати, що дослівно написено в його заяві і в наказі про прийом на роботу.

rombika 19.08.2019 13:51

Цитата:

Сообщение от Andry (Сообщение 238022)
... можливі нюанси, саме тому я попросив вас вказати, що дослівно написено в його заяві і в наказі про прийом на роботу.

В заяві написано прошу прийняти мене на постійну роботу за трудовим договором(безстроковим) В наказі прийняти такоготакого на та посаду. До виконання приступити такого. Оплата згідно штатним розписом

я зрозумів шо нас заплутав попередній працівник він то прийнятий правильно тільки потрібно було брати в нього трудову і заповнити. А в звіті до дфс указати у табличці категорія найманого працівника 1. А попередня робітниця вказала 2.
Можна відправити скасовуюче?, хоча термін великий 4 місяці

Мотя 19.08.2019 14:19

Цитата:

Сообщение от rombika (Сообщение 238024)
В заяві написано прошу прийняти мене на постійну роботу ....

Здрассьте:hi:.....Плыли-плыли и..приплыли:
Цитата:

Сообщение от rombika (Сообщение 237996)
Людина робить по трудовому договорі можна перевести на постійну??
....

Вы чего от нас хотите, простите?
П.С. Из Ваших постов, лично я, так ничего и не поняла, уж простите меня.:redface:

Что-то здесь не так...
А что - Вы не хотите нам сказать. :nea:

Не только Андрей, но и все мы Вам скажем то же, что и сказал Андрей:

Цитата:

Сообщение от Andry (Сообщение 238022)
У звіті не може бути вказано "шо людина робить без трудової, вона в нього на руках", не уводьте нас в оману :)

Вы скрываете что-то, недоговариваете, и еще...простите - обманываете.....:cry:
Без трудовой книжки работать можно в одном, только, случае - по совместительству! При наличии основного места работы!
Если это надо для пенсии - то ...не буду дальше продолжать, т.к. думаю - нет смысла....в данной ситуации...
Шухеры-махеры, какие-то, чесслово....

Приношу извинения, заранее, но мне все это не очень нравится.

Часовой пояс GMT +3, время: 23:26.