Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Приказы. Трудовые книжки (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Приказы по кадрам (по личному составу) (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=16657)

Ketri 02.04.2013 15:43

Добрий день! підскажіть будь ласка, в нас на підприємстві люди були у відрядженні 21 день і тепер ми хочемо їм надати вихідний на 2 дні, як правильно це зробити? якій зміст наказу потрібен? Підскажіть дуже чекаю відповіді.

Tety 02.04.2013 18:30

Цитата:

люди були у відрядженні 21 день і тепер ми хочемо їм надати вихідний на 2 дні, як правильно це зробити? якій зміст наказу потрібен?
на підставі чого такого цікавого ви хочете надати їм вихідний (в моєму розумінні "вихідний" це інший неоплачуваний день відпочинку)?
ПС. особисто я б, перш ніж таке запитувала у невідповідній темі, перечитала б свій кол. договір, своє положення про відрядження (якщо вони у мене є і я не держ.підприємство), КЗпП про залучення до роботи у вихідні дні, тоді б мені, мабуть, зрозумілішими стали терміни і поняття, а якщо і це б не дало відповідь на Ваше питання (бо все описане вище - це вгадування першопричин),то потім я би значно ширше описала у чому саме проблема
Успіхів :)

Ketri 05.04.2013 10:39

Дякую за відповідь. Алея прочита свій і колективний договір і положення про відрядження, але я не про те у Вас хотіла запитати. Я розумію, що коли людина знаходиться у віжрядженні і припадає на вихідний, ми можемо надати в інший день "Вихідний".тобото наказів і всього іншого не потрібно?ось , що я хотіла у Вас запитати!!!

Andry 05.04.2013 21:20

Цитата:

Сообщение от Ketri (Сообщение 188173)
що коли людина знаходиться у віжрядженні і припадає на вихідний, ми можемо надати в інший день "Вихідний".тобото наказів і всього іншого не потрібно?ось , що я хотіла у Вас запитати!!!!!!!!

отдельный приказ не нужно.

Jim 19.04.2013 11:42

Полное название должности в приказе о приеме

Коллеги, вопрос: если в оргструктуре компании есть Департамент А, в состав которого входит отдел Б, как правильно писать должность специалиста отдела в приказе о приеме - Специалист отдела Б Департамента А?
Спасибо.

Шутюр баад 19.04.2013 12:07

Анна Скворцова
Специалист Отдела экспертного дистанционного обслуживания и удержания клиентов
Департамент по работе с обращениями клиентов
Дирекция Call-центра
ОАО “Трансконтинентальный Банк”

Чинний з 01.11.2010 р.
Класифікатор професій ДК 003:2010
ДОДАТОК В

(обов'язковий)
Примітка 2.
Назви професій можуть бути розширені за потребою користувача термінами та словами, які уточнюють місце роботи, виконувані роботи, сферу діяльності за умови дотримання лаконічності викладення, якщо інше не передбачено у КП чи відповідних законодавчо-правових актах.

Jim 19.04.2013 12:16

Смущает словосочетание "может быть". Уже слышу ответ - а может и не быть.
На что-то еще можно сослаться?

Inka 19.04.2013 12:26

Цитата:

Сообщение от Jim (Сообщение 189428)
как правильно писать должность специалиста отдела в приказе о приеме - Специалист отдела Б Департамента А?
Спасибо.

Да.
Цитата:

Сообщение от Jim (Сообщение 189433)
На что-то еще можно сослаться?

На "Инструкцию о порядке ведения трудовых книжек".
Цитата:

2.4. Усі записи в трудовій книжці про прийняття на роботу, переведення на іншу постійну роботу або звільнення, а також про нагороди та заохочення вносяться власником або уповноваженим ним органом після видання наказу (розпорядження), але не пізніше тижневого строку, а в разі звільнення — у день звільнення і повинні точно відповідати тексту наказу (розпорядження).
Цитата:

2.14. (...) У графі 3 пишеться: Прийнятий або призначений до такого-то цеху, відділу, підрозділу, на дільницю, виробництво із зазначенням їх конкретного найменування, а також роботи, професії або посади і присвоєного розряду.

Inka 19.04.2013 12:29

Цитата:

Сообщение от Шутюр баад (Сообщение 189431)
Назви професій можуть бути розширені за потребою користувача

Расширение название профессии и указание названия отдела (департамента) - разные вещи, на мой взгляд.

Шутюр баад 19.04.2013 12:30

коллеги, спасибо за правильные комментарии, я слишком глубоко зарылся)))

Часовой пояс GMT +3, время: 03:20.