![]() |
подруга цікавиться... отоплюваний сезон ще не настав, а на роботі холодно, щоб запобігти будь-яким захворюванням хоче відсидітись вдома...
в принципі, це те ж саме, що і відпустка без збереження ЗП... |
Цитата:
В будь-якому випадку нехай поговорить з лікарем, скаже про свою побоювання. Лікарняний все ж таки оплачується PS. Тепер зрозуміло, що Вам завсім не потрібно було моє посилання на ст. 22 ЗУ "Про відпустки" |
PS. Тепер зрозуміло, що Вам завсім не потрібно було моє посилання на ст. 22 ЗУ "Про відпустки"[/quote]
Чому Ви так вважаєте? Дякую Вам за відповіді.:smile100: |
Підставою для надання відпустки по догляду за дитиною до 3 років є наявність у працівниці дитини віком до 3-х років! :roll: :lol:
P.S. подивіться це повідомлення, я писала як правильно редагувати цитати: http://forum.hrliga.com/showpost.php...9&postcount=35 |
Цитата:
Просто я так поняла, что Вам нужно было знать не как кадровику, а как сотруднику, которому нужен документ, который обяжет работодателя дать отпуск "наперед". Если наши советы помогли, то :thumbs up: |
Мы уже где-то обсуждали, что для того чтобы "растянуть" количество дней отпуска можно написать три заявления на отпуск без сохранения з/п:
с понедельника -по пятницу - 5 дней два дня выходные с понедельника по пятницу-5 дней и т.д, в результате - отпуск 15 дней, а фактически отдыхает 21 день. |
Часовой пояс GMT +3, время: 01:12. |