![]() |
працівник визнаний інвалідом 13.12.2012. 09, а тільки 09.01.2013 він надав довідку про інвалідність у кадрову службу. Підкажіть будь-ласка, які дії кадровика повинні бути у цьому випадку? це дуже важливо!! дякую усім, хто відгукнеться
|
Ваши действия будут зависеть от того, что написано в справке МСЭК инвалида.
|
+ потрібна індивідуальна програма реабілітації інваліда
|
написано: "протипоазана робота з психоемоційними навантаженнями", але мене цікавить термін подачі цієї довідки.. минув майже місяць від тоді, коли йому присвоїли інвалідність... чи нам потрібно складати якийсь акт чи ще щось про те, що довідка подана пізніше?
|
Вы не написали на какой должности работает инвалид. Мало информации для рекомендаций...:dont know:
|
Цитата:
|
працівник працює на посаді начальника управління, призначається вищим органом, а довідку йому таки видали 13.12.2012... просто колись дуже давно я читала, що у таких випадках ніби-то складається акт... але не можу ніяк зараз цього знайти і правильно пригадати,бо тоді не потрібно було... якщо все-таки акту не потрібно, то це краще)))
|
Цитата:
|
трудова книжка у нас і зарплату нараховуємо ми.. і звіт по інвалідах здавати будемо також ми...
|
Аттестация РАБОЧЕГО МЕСТА. Если в условиях труда есть вредный фактор "психо=эмоциональное напряжение" , тогда на этой работе этому инвалиду нельзя работать. Если такого фактора нет - можно..
|
Часовой пояс GMT +3, время: 03:35. |