![]() |
Добрый вечер! Прошу помощи в следующем вопросе. Работник отказывается писать Объяснительную по факту произошедшего инцидента, мотивируя тем , что он не виноват. НО при этом пишет Служебную записку. Вопрос: может ли эта служебка являться объяснительной для приминения дисциплинарного взыскания?
|
В конце концов, как он назовёт сей документ, не суть важно
(оставим это на счёт его неграмотности;))... Важно, чтобы он там изложил свою версию событий ! А уж руководитель пусть разбирается и принимает решение ! |
Я уже высказалась на этот счет!
Цитата:
Вот и он так же считает... Цитата:
|
Вы знаете, у нас если случаются нарушения дисциплины (ну всяко бывает), люди признают свои ошибки и даже обещают исправиться...:redface:
|
"Каждая моя подпись приближает меня к тюрьме!"
|
Цитата:
|
Пояснювальна записка - документ, в якому:
- працівник підприємства, організації, установи викладає причини якихось подій, фактів, пояснює причини невиконання якого-небудь розпорядження, наказу, інструкції, усної вказівки, а також причини допущених нею порушень (укладається з власної ініціативи або ж на вимогу керівника структурного підрозділу чи установи); - міститься додаток чи доповнення до основного документа, в якому пояснюється зміст окремих його положень (мета, актуальність, структура, зміст призначення та ін. плану, звіту, проекту тощо). Пояснювальні записки можуть бути службовими (відтворюються, як правило, на бланках) й особистими (відтворюються на аркушах паперу за підписом автора). Доповідна (службова) записка – це письмове повідомлення на ім’я керівника установи, організації, в якому описується певний факт, подія, повідомляється про виконання окремих завдань, службових доручень. Доповідна записка укладається з ініціативи її автора або за вказівкою керівника. Розрізняють внутрішні доповідні записки, що адресуються керівникові установи або підрозділу, де працює укладач, і зовнішні, адресовані керівнику вищої організації. Доповідні записки бувають також iнформаційного, звітного й ініціативного характеру. Зміст доповідної записки повинен бути точним та лаконічним, поділеним на частини. В кінці подаються висновки і пропозиції. |
Часовой пояс GMT +3, время: 19:14. |