![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Спасибки большое!!!:girl_in_love: |
яка форма звіту до військомату при прийнятті на роботу. Працівник з Донецька і військового квитка не має
|
Цитата:
Приймати на роботу такого працівника - ризиковано, так як це є порушенням, передбаченим Кодексом України про адміністративні правопорушення: Цитата:
|
Військовий облік на підприємстві
Шановні колеги, підкажіть, будь ласка!!!! При складанні звіту про чисельність працюючих та військовозобов’язаних, які заброньовані, як визначати хто такі керівники, професіонали, фахівці, технічні службовці? Я правильно розумію, що це необхідно взяти з кваліфікаційних вимог професій?
|
Цитата:
Сама перша цифра в коді - це код разділу: 1. Законодавці, вищі державні службовці, керівники, менеджери (управителі) 2. Професіонали 3. Фахівці 4. Технічні службовці 5. Працівники сфери торгівлі та послуг 6. Кваліфіковані робітники сільського та лісового господарств, риборозведення та рибальства 7. Кваліфіковані робітники з інструментом 8. Робітники з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин 9. Найпростіші професії |
Andry Дуже Вам вдячна, а то мені внятно не змогли відповісти навіть ті, які будуть приймати цей звіт
|
Скажіть будь ласка як у Вас виглядає Військовий облік на підприємстві. В мене карточки військовозабов’язаних П2 та повідомлюю військомат про прийнятих і звільнених, а також подаю звіти про транспортні засоби та заброньовані. Що я ще маю робити?
|
Цитата:
|
Так, я знаю але цікаво як на інших підприємствах ведеться?
|
Часовой пояс GMT +3, время: 10:56. |