![]() |
Исправление трудовой
прідскажіть будь-ласка як правильно вчинити в наступній ситуації, працівник працював за обсновним місцем роботи та у нас по сумісництву. коли він звільнився з основного місця, у нас його перевели на повну ставку і працював у нас певний час. в минулому місяці він звільнився і сьогодні звернувся з тим, що в період коли працював у нас за сумісництвом його було переведено з однієї посади на іншу. і в трудову внесено запис що прийнято на роботу - датою переведення.
тобто з основного місця роботи він звільнився 27.02.2000 01.01. 2000 - прийнято за сумісництвом 01.02.2000 - переведено на іншу посаду також за сумісницьвом ТА цією датою внесено запис проприйняття на роб. 01.03.2000 - переведено на повну ставку. 10.10.2010 - звільнено. |
Цитата:
Включите поиск. Много раз тема муссировалась. Из пустого в порожнее опять. И понятие "полной ставки" нет для кадровика. Этот термин употребляют сотрудники между собой. А для кадровика существует 1 штатная единица, или 0,5, 0,25, 0,75 и т.п. штатной единицы для совместителя. |
я це знаю, але так трапилось до мене і потрібно знайти правильний вихід з ситуації
|
Добрый день ! И все же: будет ли большой ошибкой внесение записи в трудовую книжку об исполнении обязанностей (при условии временного перевода на должность) временно отсутствующего работника на период отпуска по уходу за ребенком до 3-х лет? (уж очень хочется работнику иметь такую запись в трудовой книжке).
|
До трудової книжки вносяться: ... відомості про роботу, переведення на іншу постійну роботу, звільнення;
(Инструкция №58: http://hrliga.com/index.php?module=n...op=view&id=104 ) Если Вы его переведёте на постоянно... то будете просто обязаны внести... Но... никто не запрещает выдать ему справку о том, что он с ххх по ууу исполнял обязанности zzzz ;) |
Цитата:
До трудової книжки вносяться: відомості про роботу, переведення на іншу постійну роботу, звільнення; Там таке слово є - "на іншу ПОСТІЙНУ роботу". Є ще такий дуже веселий документ - називається КУПАП, так от що в ньому написано: Стаття 41. Порушення вимог законодавства про працю та про охорону праці Порушення встановлених термінів виплати пенсій, стипендій, заробітної плати, виплата її не в повному обсязі, а також інші порушення вимог законодавства про працю - тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності та громадян - суб'єктів підприємницької діяльності від п'ятнадцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. А вам вже вирішувати що хоче працівник мати в ТК і що будете від цього мати Ви чи Ваш керівник в разі перевірки. |
Исправление в трудовой книжке
Коллеги, подскажите, можно ли п.2 Приказа № 107 отменить п.1 Приказа № 107 ???
Ситуация, немного запутанная,а мне это нужно для исправления ошибки в тк! Запись в тк выглядит следующим образом: 5 19 08 2010 Принят на работу бухгалтером Пр.№107 от 19.08.2010г. 6 20 08 2010 Запись под №5 считать недей- ствительной 7 20 08 2010 Принят на работу бухгалтером Пр.№107 от 19.08.2010г. Я думаю, что если можно п.2 Приказа № 107 отменить п.1 Приказа № 107, то нужно сделать п.2 Приказа №107 задним числом,а в трудовой под записями №6 сослаться (вписать) на п.2 Приказа № 107 и в записи под № 7 в разделе 4 просто вставить п.2 Извиняюсь, корректнее изложить мне не удалось |
Цитата:
Постарайтесь все-таки объяснить точнее... Пока приходит на ум только это: - На самом деле самого дела нет. В самой деятельности заключена самость дела - и наоборот. Наоборот получим оборот на, и таким образом перевернем образ. Я уже не говорю о природе говора в роде при уже. Ужи и узы - вы меня понимаете, мистер Андерсон? - Конечно, я так и думал, Смит. Дайте еще затянуться... :lol: Извините... |
Ну тогда, Мистер Андерсон, короче: например, есть Приказ № 107 пункт 1 от 19.08.2010 г., можно ли сделать Приказ № 107 пункт 2 от 19.08.2010г., которым отменить первый??? Т.е. грубо говоря: можно ли п.2 отменить п.1 одного и того же приказа?
|
То есть Вы хотите издать такой приказ:
п.1 Принять Пупкина В.В. на должность сторожа.... и т.д. п.2 Отменить пункт 1 этого приказа. ??? Можно вопрос: Зачем? |
Часовой пояс GMT +3, время: 16:16. |