![]() |
Проще, но срок договора истек 02.01.2011 - договор и так уже бессрочный, захочет ли она подписывать другой период, для того что бы ее уволили и приняли по договору подряда
|
Цитата:
Какие могут быть прописаны обязанности? Или режим рабочего времени? Т.е., медсестра может приходить когда угодно, уходить, когда ей вздумается, лишь бы...выполнять работу...какую, в таком случае?:reverie::?Ночью она может выполнять тоже....:reverie::dont know: |
Знайшла нішу куди наказ можна "втикнути":yahoo: Правда прийшлось не мало макулатури вивернути...
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Така умова керівництва :dont know:
А якщо не перезаключати, то яким чином змінити кількість відпрацьованих годин, щоб не було запитань? Якщо слідувати словам Анатолія: Цитата:
Але з іншого боку це зміна істотних умов праці... Потрібна заява на встановлення не повного робочого часу і наказ... То де ж правда??? Щось я вже зовсім заплуталась... :cry: |
Цитата:
А от встановити неповний робочий час цілком можливо. Що складного у тому, щоб скласти відповідний наказ? |
Упс... Я мала на увазі ті що будуть відпрацьовані...:redface:
Наказ написати не проблема, от я і питаю чи потрібно? Так як, судячи зі слів Анатолія, (доречі мені також ця думка імпонує) скільки людина пропрацювала стільки і отримала! Тобто у січні вона пропрацювала 10% місячної норми от і отримала 10% від ставки...(так я її і табелюю) У лютому пропрацювала 56% і аналогічно 65% від ставки і отримала... Оце мене і тривожить... Наказ на прийняття буде 02.01.2010, тобто днем заключення контракту там я і зазначаю: 1. умови прийняття на роботу за умовами контракту до 02.01.2010 2.умови роботи: а) за сімісництвом б) тривалість робочого тижня ___ год. (пропускаю) в) тривалість робочого дня (тижня) при роботі з неповним робочим часом год? (Якщо вона працювала і у табелі проставляли і по 5, і по 6, і по 7, і по 8 годин у день??? Що мені тут писати??? ) Головне було розбити місячну норму часу на 6 денний робочий тиждень... Тобто виходить, що наказом від 02.01.2010 я вже встановлюю їй неповний робочий час... Чи я знову щось накрутила??? |
Перечитайте всю главу КЗпП про робочий час.
На сумісників поширюється законодавство про працю. Нормальна тривалість робочого часу становить 40 годин на тиждень. Якщо працівник працює менше - це неповний робочий час, або скорочений робочий час. Тривалість робочого дня може відрізнятись, головна умова, що в тиждень працівник має відпрацьовувати певну кількість годин. |
Цитата:
Тобто виходить що тут підсумований облік робочого часу... |
Цитата:
В будь-якому випадку, якщо кожного тижня різна тривалість роботи, то це взагалі підсумований облік робочого часу. |
Часовой пояс GMT +3, время: 08:06. |