![]() |
Ну, так тут совсем другой коленкор - перевод в связи с повышением, тут возражение быть не может!
А по поводу того, что перевод производится в первый же день после отпуска, не переживайте, тут нет никаких нарушений и ничьи права не ущемлены. |
Цитата:
Цитата:
Разве все хотят быть Генеральными директорами крупнейших концернов? А, быть может, работнику было очень даже хорошо на должности техника....без инженерных заморочек....Вы его спросили? Почему Вы думаете, что возражений быть не должно? Вы всю подоплеку знаете? Лично я не могу этого утверждать, как и другие люди...:dont know: Заявление на перевод - вот и все. В противном случае - предупреждение за два месяца, ст.32 КЗоТУ. |
да,да заявление есть, работника все устраивает. немного замешкались по поводу первого дня после декрета. Спасибо!
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Добрий вечір, форумчане! В мене задача від директора: залишити працювати діючого секретаря № 3 (чудесний працівник, без перебільшень). В мене секретар №2 в декреті, і секретар №1 в декреті за другою дитино.
З декрета виходить секретар №2. А її директор не хоче бачити на цьому робочому місці. за фахом вона фінансист. місця в бухгалтерії немає - запропонувати їй аналогію не можу. Я можу перевести секретаря №3 на нововведену посаду референта і вона виконуватиме той функціонал що і робила. З декрета вийде секретар №2. Я не знаю коли, чи через 2 тижні чи через 1,5місяця. Я можу, №3 перевівши з посади секретаря зменшити ставку на 0,5 і змінити графік роботи з 8.00-17.00 год на з 8.00-12.00 год. Це погіршення умов праці . Мені для цього потрібно №2 і №1 викликати і відбирати заяви. а я знаю, що їм цей графік не підійде і добровольно на гірші умови праці вони не перейдуть... як мені ще перестрахуватися? а можна вислати їм попередження, що посада секретаря через 2 місяці скорочується? |
Якщо ви повідомите, що посада секретаря скорочується, то цю посаду і насправді потрібно буде скоротити, в іншому випадку якщо вона звернеться до суду, то суд визнає, що скорочення не відбулося і поновить її на роботі.
Крім того, ви їм повинні після скорочення запропонувати усі наявні вакансії, а не лише за фахом... Ві до цього готові? P.S. А ві діючого нині секретаря хіба приймали не за строковим договором? Бо я кщо так, то ви його повинні звільнити у будь якому випадку при виході основного працівника на роботу, а якщо не так- то ви також його повинні звільнити, так як мати з дитиною до 3 років заборонено КЗпП: Цитата:
|
Я хочу не чекати виходу з декрету працівницю. Я вже переведу діючого секретаря на посаду діловода з функціоналом ведення протоколів нарад, наказів і т.п. А в секретаря-керівника, так звучить посада, перейменую на секретаря і в посадову впишу листування. якийсь мінімум, адже людина працювати повинна 4 год.
так мені підходить повністю скоротити посаду, але як я її скорочу, якщо виходить 2 працівниця, а перша ні. а інші вакансії я можу запропонувати : це фахівець з методів розширення ринку збуту, та їй не підійде, вона "модна". |
Мене хвилює ще одне. Якщо я видам наказ про скорочення посади, а працівниця в декреті. це правомірно?
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 01:26. |