Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Отпуска (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Уведомление об отпусках (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=2321)

eloissa 09.09.2019 10:33

Так, тільки попередження. Заяву про надання відпустки писати ніколи не потрібно - якщо читати ЗУ "Про відпустки" та прислухатись до порад інспекторів з праці:D Я намагаюсь робити накази про надання відпусток, згідно графіка, з датою реєстрації не пізніше, ніж за 14 к.д. до її початку. Ознайомлення працівника з наказом про відпустку, датоване за тим же принципом (тобто, не пізніше, ніж за 14 к.д. до початку відпустки) - це і є попередження. Не бачу сенсу розводити додаткові кадрові документи:pardon:

rombika 09.09.2019 10:47

в мене яка ситуація, бухгалтер за 14 днів написала заяву на відпустку, і каже що їй потрібно дати ще й попередження. ( вона вже брала відпустку раніше 14 днів, тепер забрала решту 14)

eloissa 09.09.2019 11:15

Цитата:

Сообщение от rombika (Сообщение 238142)
бухгалтер за 14 днів написала заяву на відпустку, і каже що їй потрібно дати ще й попередження....

Схоже, Ваша бухгалтер випробовує Вас на міцність:lol: або на профпридатність:dont know: Або їй просто сумно на роботі:D
Поцікавтесь в неї, звідки вона взяла такий порядок, щоб писати все до купи: і заяву, і попередження. Нехай покаже, де таке написане.
Є, звісно, інший варіант. Намалюйте їй попередження та порвіть заяву - і хай іде з миром у відпустку. Вирішувати Вам

Вика_86 09.09.2019 12:11

Бухгалтер, скоріше всього, має на увазі, що в неї немає ніякого документу, що вона йде у відпустку.
Заява про відпустку залишається у відділі кадрів, з наказом про відпустку вона ознайомилась (?), і він також у відділі кадрів. На руках у працівника немає документів, що підтверджують відпустку.

Надайте їй копію наказу про надання відпустки та й усе, або замість заяви - попередження, як написала eloissa.

Inka 09.09.2019 13:07

Цитата:

Сообщение от eloissa (Сообщение 238143)
Є, звісно, інший варіант. Намалюйте їй попередження та порвіть заяву - і хай іде з миром у відпустку. Вирішувати Вам

Если отпуск не по графику, то это вариант не подойдет.
Возможно, бухгалтер боится, что заявление не согласуют, и поэтому просит уведомление? Тогда и правда ознакомление с приказом в качестве уведомления должно ее успокоить.

eloissa 09.09.2019 13:31

Если отпуск не по графику, то о чем тогда предупреждение? Не бывает предупреждений без графика:pardon: Это уже фантазии на тему.

natalshmav 15.02.2021 15:32

Повідомлення про відпустку

Доброго дня. у мене питання. Є графік відпусток періоди відпусток прописані в місяцях. В повідомлені я вказую що у Вас відпустка с 01.02.21 по 10.02.21 на 10 календарних днів. повідомлення від 18.01.21. Мені потрібно перероблять графік відпусток на конкретні дата як в повідомлені:redface:

Вика_86 15.02.2021 15:34

Доброго дня,
Якщо у Вас в графіку відпусток тільки місяць відпустки, то звідки Ви берете дату?
Працівники пишуть заяву?

natalshmav 15.02.2021 15:39

тоді як мені писати в повідомлені?

Вика_86 15.02.2021 15:53

Я б не перероблювала графік відпусток, а залишила як є.

Графік з місяцями, і заява з конкретними датами.
Все інше, як передбачено законодавством (наказ+повідомлення).

Часовой пояс GMT +3, время: 06:21.