![]() |
Выходные
А как на счёт выходных?
"Власник або уповноважений ним орган у разі застосування рекомендації Кабінету Міністрів України не пізніше ніж за два місяці видає наказ (розпорядження) про перенесення вихідних та робочих днів на підприємстві, в установі або організації, погоджений з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником)". Выходные теперь тоже приказом нужно оформлять? "Згідно з частиною третьою статті 67 КЗпП у випадку, коли святковий або неробочий день (ст. 73 КЗпП) збігається з вихідним днем, вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого. Тому за графіком п’ятиденного робочого тижня з вихідними днями у суботу та неділю у 2011 році * вихідний день у суботу 1 січня має бути перенесений на понеділок 3 січня, * вихідний день у неділю 24 квітня — на понеділок 25 квітня, * вихідний день у неділю 1 травня — на вівторок 3 травня, * вихідний день у неділю 12 червня — на понеділок 13 червня." |
Цитата:
Я думаю, что только: у разі застосування рекомендації Кабінету Міністрів України не пізніше ніж за два місяці видає наказ (розпорядження) про перенесення вихідних та робочих днів на підприємстві, в установі або організації, погоджений з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником). |
раньше мы не издавали приказ на перенос выходных дней.
Как кто будет поступать? будете издавать и на выходные?? |
А мне понравилось буквальное прочтение Инес изменений к КЗоТ !:good:
Действительно, если читать дословно, то получается, что КМУ может переносить и выходные тоже... А как же тогда КЗоТ ? (который может поменять только законодатель - ВРУ) |
А я думаю так: не заморачивайтесь заморочками на замороченные законы, которые вылетают со скоростью света из замороченных голов наших замороченных депутатов...:D
Им и так несладко приходится...:cry: П.С. Перечитайте еще раз, два, три...десять...двадцать раз статью Илит, и..спите спокойно...:good:;) Авось, куда-нить кривая вывезет....:lol::yes::girl_dance: |
Цитата:
|
Почему: не верите?:dont know::cry:;)
Я ж не виновата, что не только ТС дублируют свои вопросы, а и законодатель, причем, он при этом совершенно не помнит и не знает, что он делал вчера:D, выпуская сегодня из ряда вон выходящее... Кривая вывезет только тогда, когда данное нововведение будем использовать на практике...А теория...это всего лишь ГОЛАЯ теория...она ничо не даст...без практики...Тут уж ничо не поделаешь...:cry: Как получим пару раз по голове от проверяющих - быстренько научимся применять даже то, что не знают, как применять бедные законодатели...:lol:;):bravo: |
... и тем более - проверяющие... :innocent:
|
Анатоль!
:good::smls10::smls10::res:
Не в бровь, а в глаз!:bravo::rofl: |
Дочиталась!
ст.67 КЗПП ч.3: У випадку, коли святковий або неробочий день (стаття 73) збігається з вихідним днем, вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого. Тобто, у цій частині КЗПП не зазнав змін) - видавати наказ про перенесення вихідних днів не буду! :) |
Часовой пояс GMT +3, время: 20:48. |