![]() |
Цитата:
Почему ? А почему не каждый день ? На основании чего ? Раз ходят по графику, значит согласны с ним...:dont know: Осталось только оформить письменно это согласие...:good: Используйте авторитет шефа: вызывайте по одному к нему в кабинет и там пусть расписываются... |
Попробую еще Ваш, Анатолий, вариант. Ведь и работают, и табелируются , и з/плату -согласны. Буду действовать.
|
Цитата:
|
Чесно кажучи законодавчих вимог щодо письмового доведення до відома працівника графіку роботи я не памятаю, але графік повинен бути обовязково
Стаття 57. Початок і закінчення роботи Час початку і закінчення щоденної роботи (зміни) передбачається правилами внутрішнього трудового розпорядку і графіками змінності у відповідності з законодавством. |
КЗпПУ::smls13:
Стаття 29. Обов'язок власника або уповноваженого ним органу проінструктувати працівника і визначити йому робоче місце До початку роботи за укладеним трудовим договором власник або уповноважений ним орган зобов'язаний: 1) роз'яснити працівникові його права і обов'язки та проінформувати під розписку про умови праці, наявність на робочому місці, де він буде працювати, небезпечних і шкідливих виробничих факторів, які ще не усунуто, та можливі наслідки їх впливу на здоров'я, його права на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до чинного законодавства і колективного договору. 2) ознайомити працівника з правилами внутрішнього трудового розпорядку та колективним договором (у яких встановлено режим роботи - прим. автора); 3) визначити працівникові робоче місце, забезпечити його необхідними для роботи засобами; 4) проінструктувати працівника з техніки безпеки, виробничої санітарії, гігієни праці і протипожежної охорони. |
Цитата:
Перед этим причитавши посто № 4? Или мелко написано было? Чтоб потом добавлять еще и: Цитата:
|
Повторение - мать учения !:lol:
|
Это - точно!
:handshake: |
[quote=MAZYTIK;107821]Чесно кажучи законодавчих вимог щодо письмового доведення до відома працівника графіку роботи я не памятаю, але графік повинен бути обовязково
Получается ,что график дежурства не обязательный документ. Ведь существует табель , по которому ходят на смену и начисляется з/плата. А в ПВТР указан график работы "дневным" работникам и сменным, неужели этого недостаточно?:? |
Цитата:
:reverie: Получается, что Вы ставите знак равенства между графиком (режимом)работы и табелем выходов?:dont know: Или я вообще тогда не пойму, о каком таком дежурстве вы вообще ведете речь? Коль в ПВТР у вас все прописано? |
Часовой пояс GMT +3, время: 12:34. |