Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Рабочее время. Время отдыха. Трудовая дисциплина (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Табель обліку робочого часу (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=997)

anatol_ua 25.08.2010 14:25

Цитата:

Сообщение от Maiskay (Сообщение 107780)
И график дежурств он же ежемесячный и вот уже 4-й месяц мы с ними спорим. Свой отказ ни как не мотивируют

А на работу ходят по графику ?
Почему ? А почему не каждый день ? На основании чего ?
Раз ходят по графику, значит согласны с ним...:dont know:

Осталось только оформить письменно это согласие...:good:
Используйте авторитет шефа:
вызывайте по одному к нему в кабинет и там пусть расписываются...

Maiskay 25.08.2010 14:34

Попробую еще Ваш, Анатолий, вариант. Ведь и работают, и табелируются , и з/плату -согласны. Буду действовать.

Мотя 25.08.2010 14:56

Цитата:

Сообщение от anatol_ua (Сообщение 107782)
Используйте авторитет шефа:
вызывайте по одному к нему в кабинет и там пусть расписываются...

Тока - ковер потолще и розги побольше....:lol:

MAZYTIK 25.08.2010 16:39

Чесно кажучи законодавчих вимог щодо письмового доведення до відома працівника графіку роботи я не памятаю, але графік повинен бути обовязково

Стаття 57. Початок і закінчення роботи

Час початку і закінчення щоденної роботи (зміни)
передбачається правилами внутрішнього трудового розпорядку і
графіками змінності
у відповідності з законодавством.

anatol_ua 25.08.2010 16:49

КЗпПУ::smls13:
Стаття 29. Обов'язок власника або уповноваженого ним органу проінструктувати працівника і визначити йому робоче місце
До початку роботи за укладеним трудовим договором власник або уповноважений ним орган зобов'язаний:
1) роз'яснити працівникові його права і обов'язки та проінформувати під розписку про умови праці, наявність на робочому місці, де він буде працювати, небезпечних і шкідливих виробничих факторів, які ще не усунуто, та можливі наслідки їх впливу на здоров'я, його права на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до чинного законодавства і колективного договору.
2) ознайомити працівника з правилами внутрішнього трудового розпорядку та колективним договором (у яких встановлено режим роботи - прим. автора);
3) визначити працівникові робоче місце, забезпечити його необхідними для роботи засобами;
4) проінструктувати працівника з техніки безпеки, виробничої санітарії, гігієни праці і протипожежної охорони.

Мотя 25.08.2010 17:13

Цитата:

Сообщение от MAZYTIK (Сообщение 107821)
Чесно кажучи законодавчих вимог щодо письмового доведення до відома працівника графіку роботи я не памятаю

Ребята, ну что вы сегодня в самом-то деле подводите сами себя?:reverie::cry:

Перед этим причитавши посто № 4?
Или мелко написано было?
Чтоб потом добавлять еще и:
Цитата:

Сообщение от anatol_ua (Сообщение 107829)
(у яких встановлено режим роботи - прим. автора)

Или жара так действует?:dont know::reverie::?:cry:

anatol_ua 25.08.2010 17:17

Повторение - мать учения !:lol:

Мотя 25.08.2010 17:20

Это - точно!

:handshake:

Maiskay 25.08.2010 18:35

[quote=MAZYTIK;107821]Чесно кажучи законодавчих вимог щодо письмового доведення до відома працівника графіку роботи я не памятаю, але графік повинен бути обовязково

Получается ,что график дежурства не обязательный документ. Ведь существует табель , по которому ходят на смену и начисляется з/плата. А в ПВТР указан график работы "дневным" работникам и сменным, неужели этого недостаточно?:?

Мотя 25.08.2010 20:08

Цитата:

Сообщение от Maiskay (Сообщение 107843)
Получается ,что график дежурства не обязательный документ.

:oops:

:reverie:
Получается, что Вы ставите знак равенства между графиком (режимом)работы и табелем выходов?:dont know:
Или я вообще тогда не пойму, о каком таком дежурстве вы вообще ведете речь?
Коль в ПВТР у вас все прописано?

Часовой пояс GMT +3, время: 12:34.