![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Тоді затвердження виглядає так: Затверджую: Директор ПП "1" підпис І.К. Пупкін дата Цитата:
А у цьому випадку так: Затверджено Наказ директора ПП"1" від 12.12.2001 № 1 |
Цитата:
|
Цитата:
У меня, допустим, изменений в ШР вносится много, кроме того увеличение мин. з/пл. каждые три месяца, поэтому, в 2010 году я утверждал ШР ежеквартально, чтобы с этим документом было удобнее работать. |
Шановні Татьяка.К та velcom, можливо ви не досить уважно прочитали, або ж я не досить чітко висловилась. Ніхто ж не казав, що не можна затверджувати новий штатний розпис протягом року (я роблю це мінімум 4 рази на рік...).
Питання полягало у іншому: А) Цитата:
Гриф затвердження для такого випадку я описала у своєму попередньому пості... В) Цитата:
Не полінувалась (десь колись бачила) і знайшла :redface: На практиці затвердження штатного розпису здійснюється або власне грифом затвердження, або виданням наказу. Якщо розпис затверджується конкретною посадовою особою, то гриф затвердження складається зі слів: ЗАТВЕРДЖУЮ (без лапок), назви посади, ініціалів та прізвища особи, яка затвердила штатний розпис, і дати затвердження: ЗАТВЕРДЖУЮ Директор ТОВ Контракт (підпис) М. І. Захаров 28 грудня 2006 року Якщо ж штатний розпис затверджується наказом (який, до речі, належить до наказів із загальної діяльності), гриф складається зі слів: ЗАТВЕРДЖЕНО (без лапок), Наказ (у називному відмінку) із зазначенням його дати і номера: ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ директора ТОВ Контракт 29 грудня 2006 року 119 ОСЬ! http://hrliga.com/index.php?module=p...op=view&id=931 |
Anchapa, Ваше повідомлення мені дуже до вподоби ! :good:
І стаття - чудова !:thumbs up: Але всеж-таки я вважаю за необхідне видання наказу: хоча б для того, щоб його другим пунктом відмінити дію попереднього ШР !..:reverie: |
Приказ на изменение ШР нужен и что бы не искать различие между предпоследним и последним :roll:
|
Термін дії штатного розпису 1 рік з дня затвердження, тому попереднє втрачає чинність автоматично... :ura:
А щодо відмінностей у штатних, то я не вважаю що за 1 день у вас нічого не зміниться... Адже всі зміни відбуваються на протязі року і вводяться у дію наказами. Хоча судити не буду... Можливо хтось залишає без змін штатку розроблену з початку року і потім одним махом робить нову і прописує всі зміни у наказі. :dont know: Особисто у мене всі зміни вносяться вчасно і на період року різниці між старим і новим розкладом немає... :bow: Цитата:
|
Ув. Anchapa! Все-таки, если не секрет, сколько у Вас сотрудников?
|
Часовой пояс GMT +3, время: 21:26. |