![]() |
допустим должность есть и работает на ней человек,к нему дополнительно берем еще чел на 2 часа работы на 0,25 ставки
чтобы его там показать мне сказали нужно просто увеличить единицу, то есть не 1 а 1,25 и оклад к примеру 700 а итого оклад 875? Правильно я все понимаю? |
Цитата:
это где такое написано? |
Цитата:
Цитата:
|
Это хорошо. На сомом деле, я прочто немного внесла ясность в пост Вики. Все.
А касательно штатки Вам уже квалифицировано ответили. Разницы нет никакой. Должность должна быть в штатке не зависимо от того кто на нее принимается - основной работник или совемститель. Цитата:
|
Аня, спасибо что поправили, именно это я имела ввиду.
|
Цитата:
|
Запис в трудовій сумісника
Ситуація наступна:
Директора прийнято за сумісництвом, через певний час переводимо його як основного співробітника. Чи правомірна наступна запис в трудовій книжці? ООО «....…» Згідно довідки № 111 від 1111 01.04.2010 Прийнято на посаду директора за сумісництвом Наказ № … 01.05.2010 Переукладений трудовий договір на загальних умовах Наказ № … |
А де ж запис про звільнення з попереднього основного місця роботи ?
|
Цитата:
|
Ми вже не раз обговорювали це питання на форумі і дійшли висновку, що краще ("законніше" та й наочніше...) робити це через звільнення:
ТОВ "Основне місце1" 15. Прийнятий... наказ № 16. Звільнений ... наказ № ТОВ "Сумісництво" 17. Прийнятий за сумісництвом... довідка 18. Звільнений... №128 від .... ТОВ "Основне місце2" (воно ж ТОВ "Сумісництво") 19. Прийнятий... наказ Так логічніше... |
Часовой пояс GMT +3, время: 06:06. |