Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига

Форум сообщества специалистов по управлению персоналом HR-Лига (http://forum.hrliga.com/index.php)
-   Кадровая документация (http://forum.hrliga.com/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Штатное расписание (http://forum.hrliga.com/showthread.php?t=10434)

dvs57 21.08.2008 13:23

Цитата:

Сообщение от inesh
Может и я когда до этого дойду :)

Це Ви про здачу документів в архів? :lol: Отож вже зараз слід робити правильно. До речі, в архів, власне, здаються тільки накази з особового складу - на цю справу звертайте особливу увагу, решта наказів буде знищена у відповідні строки на самому підприємстві.
Бажаю успіхів

inesh 21.08.2008 13:28

Имела ввиду наведение порядка в приказах и правильное распределение их по группам, но на данном этапе думаю, что до конца года ничего трогать не буду.
И Вам всего хорошего.

victorys06 21.08.2008 14:33

Цитата:

[написал dvs57] Подивіться:
Перелік типових документів, що створюються в діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, інших установ, організацій і підприємств, із зазначенням термінів зберігання документів, наказ Головного архівного управління при Кабінеті Міністрів України 20.07.1998 № 41,Частина 1, пункт 16
Накази:
а) з основної діяльності
б) про прийняття, переведення, заохочення, звільнення, сумісництво працівників, про матеріальну допомогу
в) про надання відпусток
г) про стягнення, відрядження працівників; з адміністративно-господарських питань
А в приказах данных документов просто пишется номер или как по кадрам "№1-К" с буквой?
Огромнейшее спасибо за ответы. :hi:

Rozmash 10.09.2008 12:02

Штатное расписание – 6

Добрый день всем участникам форума.

Пожалуйста, подскажите, правильно ли я понимаю, что:
вывести должность из штатного расписания можно лишь оформив соответствующий приказ по основной деятельности? :roll:

Какой нормативный документ регламентирует этот вопрос?

Пожалуйста, помогите разобраться :dont know:

Заранее спасибо.

anatol_ua 10.09.2008 12:09

Лина !

Почитай посты Виктора Семёновича ( :res: ) от 21.08.08...

kudria 03.10.2008 16:10

Зміни до штатного розпису

В цьому місяці змінюється рівень рівень мінімальної з/п, у нас всі працівники компанії оформлені на мінімальну зарплату.....я повинна внести зміни до штатного розпису підприємства...і зробити наказ про внесення змін до штатного розпису, в самому штатному розписі писати, так як і на початку року"Затверджую..... чи Вношу зміни?..... :?

Iren@ 03.10.2008 16:24

http://hrliga.com/phpBB2/viewtopic.php?t=9570
У вашому випадку змін у ШР багато, то ж краще затвердити наказом ШР у новій редакції.

dvs57 04.10.2008 18:05

Щоб не переробляти штатний розпис кілька разів на рік із-за змін розміру мінімальної зарплати, адже це стало відомо не вчора й не сьогодні, а ще з прийняттям Закону про Держбюджет-2008, я в началі року роблю штатний розпис з урахуванням всіх змін, що вводяться Законом протягом року, у відповідних графах пишу примітки.
Наприклад:
1) з 01.04.2008 розмір посадового окладу 525,00 грн.
2) з 01.07.2008розмір посадового окладу 550,00 грн.
і т.д.
І відпадає потреба протягом року кілька разів переробляти штатний розпис. :lol:

Т.Николаевна 06.10.2008 12:22

Цитата:

Сообщение от dvs57
Щоб не переробляти штатний розпис кілька разів на рік із-за змін розміру мінімальної зарплати, адже це стало відомо не вчора й не сьогодні, а ще з прийняттям Закону про Держбюджет-2008, я в началі року роблю штатний розпис з урахуванням всіх змін, що вводяться Законом протягом року, у відповідних графах пишу примітки.
Наприклад:
1) з 01.04.2008 розмір посадового окладу 525,00 грн.
2) з 01.07.2008розмір посадового окладу 550,00 грн.
і т.д.
І відпадає потреба протягом року кілька разів переробляти штатний розпис. :lol:

А, это идея, возьму на вооружение :bravo:

Romanna 29.10.2008 15:44

Штатний розклад

Добрий день! Прийшла працювати на інше п/п, а тут штаний розпис є а штатного розкладу немає, Чи обов’язково робити штатний розклад та погоджувати його у директора. Щиро вдячна за відповіді

Часовой пояс GMT +3, время: 07:49.