![]() |
Цитата:
Бажаю успіхів |
Имела ввиду наведение порядка в приказах и правильное распределение их по группам, но на данном этапе думаю, что до конца года ничего трогать не буду.
И Вам всего хорошего. |
Цитата:
Огромнейшее спасибо за ответы. :hi: |
Штатное расписание – 6
Добрый день всем участникам форума.
Пожалуйста, подскажите, правильно ли я понимаю, что: вывести должность из штатного расписания можно лишь оформив соответствующий приказ по основной деятельности? :roll: Какой нормативный документ регламентирует этот вопрос? Пожалуйста, помогите разобраться :dont know: Заранее спасибо. |
Лина !
Почитай посты Виктора Семёновича ( :res: ) от 21.08.08... |
Зміни до штатного розпису
В цьому місяці змінюється рівень рівень мінімальної з/п, у нас всі працівники компанії оформлені на мінімальну зарплату.....я повинна внести зміни до штатного розпису підприємства...і зробити наказ про внесення змін до штатного розпису, в самому штатному розписі писати, так як і на початку року"Затверджую..... чи Вношу зміни?..... :?
|
http://hrliga.com/phpBB2/viewtopic.php?t=9570
У вашому випадку змін у ШР багато, то ж краще затвердити наказом ШР у новій редакції. |
Щоб не переробляти штатний розпис кілька разів на рік із-за змін розміру мінімальної зарплати, адже це стало відомо не вчора й не сьогодні, а ще з прийняттям Закону про Держбюджет-2008, я в началі року роблю штатний розпис з урахуванням всіх змін, що вводяться Законом протягом року, у відповідних графах пишу примітки.
Наприклад: 1) з 01.04.2008 розмір посадового окладу 525,00 грн. 2) з 01.07.2008розмір посадового окладу 550,00 грн. і т.д. І відпадає потреба протягом року кілька разів переробляти штатний розпис. :lol: |
Цитата:
|
Штатний розклад
Добрий день! Прийшла працювати на інше п/п, а тут штаний розпис є а штатного розкладу немає, Чи обов’язково робити штатний розклад та погоджувати його у директора. Щиро вдячна за відповіді
|
Часовой пояс GMT +3, время: 07:49. |