Показать сообщение отдельно
Старый 24.02.2010, 16:20   #48
yara
Эксперт HR-Лиги
 
Аватар для yara
 
Регистрация: 24.02.2006
Адрес: Київ
Сообщений: 600
Вы сказали Спасибо: 278
Поблагодарили 918 раз(а) в 311 сообщениях
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Александр Михайлович Посмотреть сообщение
Смотрите мой первый пост! Научную ценность определили - аналогов нет! Если что-то не улавливаете - ваша проблема. Какой смысл разводить человека, если он самостоятельно с этой задачей справляется замечательно, а?
Олександре Михайловичу, чому Ви вирішили, що наукова цінність визначається наявністю/відсутністю аналогів?
Що маємо зараз: після співбесіди, співробітник вислуховує лекцію, індивідуально спілкується з керівником і починає сумлінно працювати на керівника аби бути щасливим. Працює все, якщо я правильно зрозуміла з Ваших слів в одній компанії.
Припустимо, просто припустимо, що в тій такі компанії ваша система дійсно працює.
Тепер повернемось до наукової цінності, де релевантність вибірки, де гарантія, що методика маштабується на різні корпоративні культури/різних лідерів/керівників тощо?
Яка валідність данного методу? Яка продуктивність людей, що працюють ...під впливом данної методики? Вона вища ніж без неї? і т.д і т.п
Тепер щодо практичної цінності. Хто готовий купити кота в мішку заради високої/міфічної ідеї про щастя індивіда/процвітання країни?
Приховування за загальними фразами суті методики звичайно може зацікавити форумчан, та й ефективність "тролізму" ніхто не відміняв, але де Ви бачили бізнесмена готового платити невідомо за що?
__________________
Ірина Шуляренко
yara вне форума  
Эти 2 пользователя(ей) сказали «Спасибо» yara за это полезное сообщение:
anatol_ua (24.02.2010), hr_galina (24.02.2010)