Тема: Выговор
Показать сообщение отдельно
Старый 05.02.2009, 08:57   #53
SlavikCS
Активный участник HR-Лиги
 
Регистрация: 05.06.2008
Сообщений: 70
Вы сказали Спасибо: 5
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
По умолчанию

І всетаки ми захистили працівника свого!
керівник сказав що нізащо небуде накладати догану на працівника, такщо думайте як собі хочете. От і додумався до такої відповіді: На підставі ст. 149 КЗпП України, при обранні виду стягнення було враховано ступінь тяжкості вчиненого проступку і заподіяну ним шкоду, обставини, за яких вчинено проступок, і попередню роботу працівника, числа місяця року була проведена нарада на якій було розглянуто акт ревізії проведеної КРУ у _________ області, та було вирішено, не допускати в подальшій роботі порушень(копія протоколу наради вам надсилалася)
Керуючись ст. 61 Конституції України та ст. 147(прім1) КЗпП України про те, що дисциплінарне стягнення застосовується органом, якому надано право прийняти на роботу даного працівника, не вбачаємо підстав та необхідності застосування дисциплінарного стягнення.
Дещо написав про строки так як на мій погляд пуло їх також порушено, оскільки керуючись ст.148 КЗпП України, дисциплінарне стягнення застосовується власником або уповноваженим органом безпосередньо за виявленням проступку, але не пізніше одного місяця з дня його виявленнята та шести місяців з дня вчинення проступк. Якщо подивитися на дату складання акту про порушення то він складений в липні місяці, на мій погляд тут було порушено строк (один місяць) з дня виявлення порушення. А рівно через місяць і 16 днів надійшов лист з прокуратури про те щоб накласти на працівника дисциплінарне стягнення. Далі також на мій погляд було порушено строк (шість місяців) оскільки вчинене порушення було зроблене більше 9 місяців назат від дня складання акту, про це було зазначено в акті.
Надіславши такий лист в прокуратуру все затихло!
SlavikCS вне форума   Ответить с цитированием