Показать сообщение отдельно
Старый 26.07.2010, 15:10   #26
zinus
Активный участник HR-Лиги
 
Регистрация: 08.07.2008
Сообщений: 83
Вы сказали Спасибо: 16
Поблагодарили 12 раз(а) в 9 сообщениях
По умолчанию

щось мені здається що фраза "поточний робочий рік" відноситься до дати початку соціальної відпустки.

і, враховуючи те, що приєднання щорічної відпустки до соціальної відбувається у порядку "щорічна, слідом соціальна", хіба не можливо, що місце "зклеювання" цих відпусток буде в майбутньому робочому році? гадаю цілком природньо.

або іще важчий приклад - схема "соціальна, слідом щорічна" - тут місце склеювання відпусток (яка гарна дата, ага?) буде далееко від першої заяви і ви будете смикати людину після пологів для написання заяви?

якщо людина має право приєднати, значить вона це має зробити (висловити бажання) один раз і не йорзати. так навіть легше власникові - усі бажання працівника відомі, виписані в заяві, мають законні підстави і можуть бути законно задоволені.

чи може якісь проблеми з розрахунками строків, якщо заява народиться раніше початку відпустки соціальної? так вони ж, заяви, так і народжуються - завчасно.

(ось, наприклад, як у випадку з відпусткою з такого-то числа і подальшим звільненням - заява для надання зароблених за час невикористаної відпустки нових днів відпустки за новий робочий період не потрібна - все вираховується одразу й гайда гуляти й потім звільнятися)

Последний раз редактировалось zinus; 26.07.2010 в 15:15. Причина: помилки
zinus вне форума   Ответить с цитированием
Этот пользователь сказал Спасибо zinus за это полезное сообщение:
anatol_ua (26.07.2010)