PDA

Просмотр полной версии : Рулет нью-йоркський


Татьяна К.
19.11.2010, 16:51
До 1 кг фаршу (в рецепті асорті, я ж беру курячий, менш жирний);
1 велика соковита болгарська перчина;
1 шт. цибулі-порею (іноді беру і звичайну)));
1 невеликий пучок петрушки;
1-не яйце;
3 кусочки білого хліба замочуємо в молоці;
1 ст. л. кетчупу;
0,5 ст.л. гірчиці;
Помідори.
Сіль, перець до смаку.
Фарш перемішуємо з віджатим батоном, яйцем, кетчупом, гірчицею. Перець нарізаємо невеликими кубиками, цибулю-порей - кільцями, петрушку дрібно січемо. Все це також перемішуємо з фаршем, солимо, перчимо. Форму (глибоку і продовгувасту) вистеляємо бумагою для випікання, змазуємо олією і викладаємо приготовану масу. Гарненько рівняємо, ріжемо помідори кільцями і щільно викладаємо зверху, присолюємо і перчимо. Ставимо в гарячу духовку на 40-50 хв. Смачного.;)

Мотя
19.11.2010, 17:15
:thumbs up::bravo:
Думаю, под маску (http://forum.hrliga.com/showpost.php?p=119686&postcount=47) для лица - будет в самый раз!;)
Тань, а заворачивать его не надо в рулет?:reverie:

Татьяна К.
19.11.2010, 17:25
Если посуда глубокая и длинная - форма итак придается. Кстати, готовлю его уже лет семь (вычитала где-то) и не задавалась вопросом: почему "рулет" и не скручиваем в рулет?!:lol: Но технология приготовления написана по оригинальному рецепту.:dont know:

Мотя
19.11.2010, 17:33
Ага-а-а...понятно, спасибо, Танюша!:good:
Приготовим на выходных!
Просто и быстро!:thumbs up:

Мотя
22.11.2010, 19:48
Итак, Танюша!
Мое реМузе:
Приготовила я рулет, предложенный Вами!
Вску-у-у-сно!:thumbs up:
Времени особо не занимает, смотрится на столе красиво!:good:
Спасибо за рецепт!:handshake:
Я чуточку применила одну хитрость, мною придуманную, в процессе приготовления...:pardon:
Однако, об этом - в соответствующей теме - маленькие хитрости! (http://forum.hrliga.com/showthread.php?p=122051#post122051);)